UPDATE: ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

BEDANKT VOOR UW INTERESSE IN EEN KAVEL, INCLUSIEF WOONHUIS, OMMURING EN ZWEMBAD, VAN ONS PROJECT OP DAMASCO RESORT.

In totaal beslaat het project 4 woningen. Fase 1 bestaat uit kavel nummer 122 en 121 en is volledig afgerond. Beide woningen zijn verkocht en worden bewoond. De kavels varieren van 504m2 tot 639m2. De andere kavelnummers zijn 120 en 2. Kavel nummer 2 is verkocht en opgeleverd en de enige op dit moment beschikbare kavel is nummer 120, de bouwtijd is maximaal 8 maanden. 

Kavel 120 is 504 m2 groot en heeft uitzicht op Landhuis Jan Thiel, de zoutpannen en verderweg de zee. De woning bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, een los toilet, een woonkamer met open keuken, een ruime overdekte porch, een grote walk-in closet en een ruime opbergkast onder de trap. De woning wordt turn-key opgeleverd inclusief luxe keuken, badkamers, Europees hang- en sluitwerk, ramen en deuren van topkwaliteit, warm water in keuken en badkamers, alarmsysteem, zwembad en wordt volledig ommuurd.

Aankoop van de laatste woning uit een serie van 4, heeft als voordeel dat bija alle kavels in dit gedeelte van de straat zijn bebouwd, en de koper dus een goed zicht heeft op het toekomstige straatbeeld. Daarnaast is er ruime ervaring opgedaan bij de verkoop en bouw van de overige 3 woningen. Ervaring die we gebruikt hebben voor de verbetering van de bestekbeschrijving, tekeningen en het gebruik van nieuwe materialen bij de bouw van de laatste woning uit deze serie. 

Op deze pagina van de website vindt u alle verkoopinformatie die nodig is voor de aankoop van deze laatste woning van dit project.

Modern Style, Tropical Living

Totaalpakket

De verkoop van de eerste drie woningen heeft geleerd dat veel kopers op zoek zijn naar een totaalpakket. Naast de aankoop en bouw van de woning willen we de potentieële koper graag ontzorgen en het voledige proces zoveel mogelijk begeleiden. We kunnen u helpen met en adviseren bij de inrichting van de woning, de tuin, maar we kunnen ook helpen in het juridische proces, financiering etc. Dat is de reden dat we op zoek zijn gegaan naar een uitbreiding van onze vaste partners bij de verkoop en uitvoering van dit project. Naast onze vaste aannemer, en ons vaste installatiebedrijf GEWI hebben we een tweetal nieuwe partners die ervoor zorgen dat er een totaalpakket kan worden aangeboden en zo de aankoop, bouw en afhandeling van de bouw.

We kunnen hierdoor dus een pakket aanbieden dat zowel de financiering van de villa beslaat als de bouw en de inrichting van zowel interieur als exterieur. 

Lot1038
Partner, Interieur

Lot1038, de interieurspecialist van het eiland en verantwoordelijk voor de inrichting van vele projecten op Curaçao. Speciaal voor dit project hebben zij een moodboard samengesteld voor de inrichting van de villa. Belangrijk is dat Lot1038 tailor-made inrichtingsplannen maakt en dat het uiteindelijke plan uiteraard altijd in samenspraak met de klant tot stand komt. 

www.lot1038.com

 

Kostabon
Partner, Financiering & Verzekeringen

Kos Ta Bon! is gespecialiseerd in advies en bemiddeling van pensioenen en hypotheken op Curaçao, 
Kos Ta Bon! heeft jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, pensioenoplossingen en bijbehorende verzekeringen. Kos Ta Bon! is een professionele gesprekspartner bij banken, vermogensbeheerders, notarissen, fiscalisten, accountants en makelaars. Persoonlijk contact en onafhankelijkheid staan centraal. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden gaat Kos Ta Bon! op zoek naar de beste financiële oplossing voor uw hypotheek.

www.kostabon.com 

 

Wigbold Real Estate
Verkoop

Wigbold Real Estate is een jong kantoor, werkzaam met een vernieuwende kijk op de Curaçaose vastgoedmarkt. Opererend op zowel de commerciële als de particuliere markt, rekening houdend met persoonlijke invulling, onderbouwd met professionele vakkennis. Voor dit project hebben wij, samen met de ontwikkelaar, een passend verkoopplan op maat samengesteld. Hiermee dragen wij bij aan het vinden van de toekomstige bewoners van dit prachtige nieuwbouw project.

.

Verkoopprijs en financiering

DAMASCO RESORT E-120

De verkoopprijs voor kavel #120, inclusief woonhuis, ommuring en zwembad, zoals omschreven in de op te vragen bestekbeschrijving is vastgesteld op ANG 705.000,- k.k. 

Hierbij zijn de volgende zaken van belang:


Kavel

Het betreft kavel nummer E-120 van het verkavelingsplan Damasco Resort, meetbrief nummer 795. Oppervlakte 504m2. 


Bouw van de woning

De woning zal gebouwd worden zoals omschreven in de op te vragen bestekbeschrijving 

Hieronder valt zowel de ommuring van het terrein als de bouw van het zwembad van 7 bij 3,5 meter

Als extra worden meegeleverd (deze zijn dus niet in het bestek beschreven):

 • LED-verlichting in het zwembad (wit of blauw licht);
 • Schuur van 2*2 meter in de hoek van de kavel, voorzien van alle aansluitingen die nodig zijn om de zwembadapparatuur en eventuele deepwell aan te sluiten. Daarnaast zullen vanuit de schuur loze leidingen worden getrokken die eventueel gebruikt kunnen worden om de tuin van verlichting te voorzien. Stroom in de schuur is volledig 220 volt. Schuur wordt voorzien van een hardhouten shutterdeur;
 • Rails voor de hekwerken (voorste en achterste muur van de woning, 2 hekken totaal) zullen in beton worden gestort, rails zijn van staal;
 • In plaats van een betonnen vloer, voorzien van epoxy, die bij twee woningen (nummer 122 en 121) aanwezig is, zal de woning eventueel voorzien worden van een tegelvloer. Tegels worden vergoed tot een prijs van ANG 50,- per m2 (incl OB). Meerprijs is voor de rekening van de koper;
 • Het washok zal worden voorzien van een hardhouten shutterdeur; 
 • Het voor- en achterportaal zullen worden voorzien van dezelfde tegels als de vloer binnen en er wordt rekening gehouden met de juiste afwatering en behoud van de plantenbakken;
 • Aansluitingen TV en telefoon op door de koper aangegeven hoogte;
 • Aansluitingen voor een vaatwasser (220 volt, kraan en afvoer) in de keuken, zijn aanwezig, net als een kraan voor de ijs-maak-machine van de koelkast. 

Financiering & juridische constructie

Voor dit project is er lokaal financiering beschikbaar. We helpen u graag op weg met het regelen van financiering voor de aankoop voor uw nieuwe woning, alle juridische zaken die hiervoor noodzakelijk zijn en alle verzekeringen die hiervoor noodzakelijk zijn. Onze partner hierin is Kostabon en via onderstaand formulier zorgen wij dat uw aanvraag bij hen terecht komt en direct wordt afgehandeld.

www.kostabon.com

Naam *
Naam

Meerwerkopties

DAMASCO RESORT E-120

Het kopen en aankleden van een eigen woning is een belangrijke stap en u wilt die woning dan natuurlijk precies hebben zoals u zelf wilt. Om het persoonlijk maken van uw woning mogelijk te maken bieden we u een aantal opties aan. We willen graag een tailor-made pakket samenstellen waardoor we de woning opleveren die het beste bij u past. In principe is hierin alles mogelijk, binnen de beperking van de vergunning die is verleend voor de bouw van de woning. Meerwerk wordt aangebracht na overleg en goedkeuring door de klant en wordt los gefactureerd door derden.


Meerwerkopties

 • Hekwerk, keuze uit hout of hardhout, met stalen frame (voor- en achterportaal schuifdeur, zij-poort en garage-schuifdeur).
 • Pooldeck en terras aan slaapkamer; hierbij zijn verschillende mogelijkheden (beton, tegels, hout, hardhout).
 • Aanpassingen in electra en alarm-systeem, aan te geven voor de start van de bouw.
 • Aanpassingen in badkamers en keuken (werkbladen, afwasmachine etc.).
 • In de hal kan een kast worden gemaakt die wordt afgesloten met een hardhouten shutterdeur.
 • Loze leidingen surround-systemen woonkamer en master bedroom.
 • Houten shutters boventerras.
 • Aanleg deepwell en pomp.
 • Tuinaanleg.
 • Palapa achtertuin.
 • Inrichting woning in samenwerking met Lot1038.
 • Buitenverlichting.