Karakteristieken / Features

Keuken

De woning wordt opgeleverd met een luxe keuken die bestaat uit een aanrechtblok met daar tegenover een kookeiland, beide 3 meter lang. De keuken heeft een oven, een 5-pits kookplaat, 2 wasbakken met een luxe uittrekbare kraan. Er worden zowel 110 als 220 volt-aansluitingen aangelegd. Ook alle voorzieningen voor een afwasmachine zijn aanwezig. De keuken is voorzien van 20 grote lades. Alles wordt standaard uitgevoerd in wit. Aanpassingen in de keuken zijn mogelijk tegen meerprijs.

Sanitair

De woning wordt opgeleverd met 2 luxe badkamers (inclusief toilet) en een los toilet. 
Een van de badkamers ligt tussen de twee slaapkamers in, de ander grenst direct aan de master bedroom, waardoor je dat ultieme hotelgevoel krijgt. De doucheruimte is betegeld met grote, donkergrijze wandtegels. Verder zijn de badkamers voorzien van moderne wastafels met daaronder opberglades. De douchekranen zijn van het merk Grohe, de toiletten van het merk Geberit. 

Tuin

De tuin wordt helemaal ommuurd en voorzien van een zwembad. U heeft alle mogelijkheden de tuin om te toveren tot een prachtig tropisch geheel door de optionele deepwell aan te laten leggen.  

Veiligheid

Wat betreft veiligheid is er alles aan gedaan om het huis helemaal in te richten zodat het eventueel ook als tweede woning gebruikt kan worden. Er wordt een geavanceerd alarmsysteem aangelegd en alle deuren en ramen zijn voorzien van goed hang en sluitwerk.

Daarnaast wordt het hele terrein ommuurd om een optimaal gevoel van veiligheid en privacy te creëren. Het hele huis wordt aan de buitenkant voorzien van aansluitingen voor verlichting, voor een luxe gevoel en sfeer, maar ook voor veiligheid. 

Overige zaken

Het huis wordt opgeleverd met een boiler, die de badkamers en de keuken voorziet van warm water. Verder wordt het huis voorzien van 110 volt en in iedere kamer 220 volt, worden er aansluitingen voor telefoon en TV aangelegd, zijn er 2 buitenkranen, en zijn alle slaapkamers voorzien van airco.

Kortom, een uniek en heel erg compleet huis om in te wonen en ook een heel erg goede investering!

Het enige wat u moet meenemen is uw eigen inrichting en de tuin moet verder naar eigen smaak worden ingericht en aangelegd, iets waar we overigens graag bij willen helpen.